Samarbeten Referenser

Referenser"Paula är en Fantastisk människa och terapeut!!!

Finns alltid till hands! Förstår o dömer inte! Så omtänksamt!! Hon kan verkligen reda ut vilken ångestattack som helst!

Andra terapeuter o psykologer grejar inte det och dom bör ta lärdom av hennes sätt att bemöta klienter!

Hon är guld värd!"

Charlotte


"Paula är min superhjälte, hon har genom våra samtal fått mig att hitta tillbaka till mitt gamla jag, något jag aldrig trodde jag skulle klara av. Från dag ett har Paula fått mig att känna mig trygg i våra samtal. Hon har under våra träffar fått mig att stegvis utveckla tekniker för att kunna hantera min vardag.  Paula har utmanat mina tankar men också följt med mig i dem när det har behövts vilket har fått mig att våga öppna upp och utvecklas. På sex månader har hon hjälpt mig att landa och se vad som är viktigt i livet. Hon är guld värd och det bästa beslutet jag tagit var att ta kontakt med Paula."

Rebecca


”Att få möjligheten att jobba tillsammans med Paula framförallt med min självkänsla samt sätta mig själv i fokus har varit mycket framgångsrikt och trevligt. Ett strukturerat och engagerat arbetssätt har lett fram till en mycket behagligare vardag och ett mer positivt tänk om mig själv. Hemuppgifter som är en nödvändighet för att skapa en förändring över tid har varit bra och nåbara. På tal om engagemang hos Paula har vi dessutom gjort hemuppgifterna tillsammans. Jag är jätteglad att jag träffade Paula och vad hon/vi/jag har åstadkommit under de månaderna. Om du vill stärka dig själv; kontakta Paula direkt!”

Mats


“Paula är verkligen härlig att prata med. Hon blir aldrig obekväm eller stel som många blir i samband med andras känslor, utan jag kan säga precis vad som helst och känna mig trygg i hur hon tar emot det. Hon är erfaren och naturlig i sitt yrke och har många konkreta åtgärder i sitt bemötande. Jag har pratat med flera i liknande yrken förut om min anorexi, men Paula har varit den enda som helt och hållet förstått problematiken. Hon har inte sagt fel, inte triggat och inte dömt mig. Istället har hon gett mig konkreta övningar, “hemläxor”, som fört mig framåt. Dessutom är det väldigt hemtrevligt och inbjudande med tända ljus och mysiga miljöer istället för sjukhusliknande inredningar som alla andra har."

Lily


"Paula är empatisk, icke-dömande och varm i sitt bemötande. Genom ett strukturerat arbete, anpassat efter mina önskemål och behov, har Paula hjälpt mig att bli uppmärksam på mina tankar, känslor, beteenden och reaktioner vilket har lett till att jag har kommit till flera insikter. Samtalsstödet har lett till en nyfikenhet till att utforska mig själv samt motiverat mig till förändringsarbete, något som resulterat i en ökad självrespekt och styrka i att vara anhörig. Genom hela processen har Paula varit ett fint stöd genom att motivera och vara en förstående lyssnare."

Cecilia


"Att gå i terapi  kan vara läskigt men det är det inte med Paula. Paula är en underbar terapeut som med sin värme skapar tryggheten som behövs. Hennes genuina empati och intresse gör att du verkligen vågar öppna dig och våga testa nya tankar och beteenden. Jag är så glad att just Paula blev min terapeut. Terapin med henne har gjort enorm skillnad, TACK!"

Emmy


"Paula was recommended to me by a friend handling depression. I started seeing her regularly when I was step-wise going back to work after being on sick-leave for burn-out. The work with her has really helped me to understand how my past affects my behaviour today, how to identify problematic situations and behavioural patterns and how to change them into more sustainable habits. Paula has always made me feel comfortable and safe when I talked to her. Her warm and compassionate personality really helped me feel like I wasn't alone and gave me lots of hope in a time where I wasn't feeling well. I couldn't have made such big progress and changes without her guidance and encouragement and I can only recommend seeking her help if someone is going through a rough patch."

Katrin


"Paula har på väldigt kort tid blivit viktig för mig i mitt tillfrisknade, hon har ett sätt som snabbt fick mig att våga öppna upp och dela med mig av det som är svårt. Genom att vara lyhörd, spegla och bekräfta det jag berättar så får hon mig hela tiden att reflektera ett steg till. Hon får mig att känna mig trygg och förstådd. Och det är för mig det viktigaste när det handlar om att få förtroende för någon."

Sofia

 

Samarbeten


Sockerberoende terapeut Simon Lindroos

Upplever du att du tappat kontrollen över vad du äter? Har du svårt att inte tänka på nästa måltid eller vad du ska äta? Vill du bryta ett dåligt mönster, gå ner i vikt eller bli fri från socker?

Här finns hjälpen du behöver! 

Socker och processad mat finns överallt. Genom åren har den mat vi stoppar i oss förändrats medan våra kroppar och hjärnor fortfarande fungerar på samma sätt. Idag upplever mängder med människor att de har svårt att kontrollera vad de äter och det finns ett stort behov att få hjälp med detta. Kontakta oss idag och få den hjälp du behöver.

 

Det är inte fel på dig, det är fel på maten du stoppar i dig.

Simon Lindroos

simon@lindrooshalsa.se Tel: 070-813 32 55

Samtalshjälpen Paula Warfvinge

Copyright @ All Rights Reserved

< >