Om Paula

Om Paula


Jag är beteendevetare, diplomerad Kognitiv beteendeterapeut och gått utbildning i Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Jag arbetar med personer med bl.a. nedstämdhet/depression, stress/utmattning, oro, ångest, prestationsångest, låg självkänsla, osund självkritik och ätstörningsproblematik. Jag har alltid varit intresserad av människors utveckling och psykiska och fysiska hälsa.


Jag har läst psykologi vid Göteborgs universitet, till KBT-terapeut vid KBT Svealand (auktoriserad av Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier, sfkbt) i Örebro och gått Psykologpartners Acceptance and Commitment Therapy (ACT) utbildning. Jag har även läst kurser inom kost, näring, hälsa, motion och hur det är att vara tonårsflicka på 2000-talet. Jag är volontär hos organisationen Frisk & Fri där jag är mentor, sitter i stödchatt och arbetar med We Care.


Medlem i Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier, sfkbt. Jag har regelbunden handledning av en leg. psykolog och leg. psykoterapeut.


Har du frågor eller vill boka en tid är du varmt välkommen att kontakta mig.


Paula Warfvinge

"Livet måste förstås baklänges men levas framlänges."

Sören Kierkegaard

Samtalshjälpen Paula Warfvinge

Copyright @ All Rights Reserved